Oriunde...Oricand...La orice ora...

SC LAVINIA & PETRICA TRANS SRL este o firma specializata in domeniul asistentei rutiere si tractarilor auto, in Brasov sau oriunde in tara – Servicii la preturi accesibile -

Societatea are ca domeniu de activitate TRACTARI AUTO,  si este caracterizata prin profesionalism, promptitudine, curaj si indrazneala.

De la infiintare Lavinia & Petrica Trans a cunoscut o crestere continua in ceea ce priveste dezvoltarea afaceri, devenind astfel una dintre cele mai cunoscute firme de si tractari auto din judetul Brasov

Scopul nostru este de a satisface clientii si partenerii nostri, de a le oferi SERVICII de inalta calitate seriozitatea si promptitudinea fiind filosofia noastra de afaceri.

Principalele servicii oferite sunt: tractari auto, depanari auto, remorcari, transport marfa, garari auto etc. 

Compania noastra de tractari auto ofera servicii de tractare pentru masina ta indiferent de ora, anotimp sau de situatia in care te afli.

 

Asiguram cele mai bune conditii de tractare, oferind in acelasi timp servicii de inalta calitate.

Ne straduim sa raspundem rapid la toate cererile, astfel incat sa nu asteptati dupa ajutorul de care aveti nevoie. Prin urmare pentru servicii de tractari, asistenta rutiera, remorcare nu ezitati sa ne contactati !  

Tractari auto-moto / Asistenta rutiera

SC Lavinia & Petrica Trans SRL